Regler

*Endast en anslutning per konto. Du får inte använda ditt konto på flera enheter samtidigt, även om det är samma hushåll. Det går bra att använda på flera enheter så länge det aldrig används samtidigt.

*Förbjudet att dela med sig av sitt konto till vänner, familj etc

*Du ansvarar själv för att se till att kontot inte hamnar i fel händer

*INGA favoritlistor skall göras, man går alltid in via det land man önskar och startar kanalen därifrån.

*Att hoppa för snabbt mellan IP adresser är förbjudet då detta inte anses som normal användning

*Att restreama våra kanaler är totalt förbjudet

*Att spela in en kanal medan du tittar på en annan kanal är förbjudet, då du använder dubbel bandbredd och orsakar precis samma skada för oss som om du hade tittat på två enheter samtidigt.

*Använd inte VPN då de flesta VPN IP är redan svartlistade hos oss pga missbrukar. Väljer du att använda VPN så ansvarar du själv för detta och vi kan inte hjälpa dig om ditt konto blir avstängt pga missbruk.

Regler för Provkonton

Förutom ovanstående gäller även:


*Fyll INTE i ansökningsformuläret mer en gång, utan har det blivit ett misstag så maila oss på svensktv@protonmail.com så korrigerar vi detta.

*Provkontot gäller från den sekund du får den i din Inkorg, samt 24 H framåt. Du ansvarar själv för att titta i din skräppost då det är väldigt vanligt att våra mail hamnar där. Sök inte provkonto om du inte har tid att använda den, du får inget nytt senare för att du missade eller inte hann använda den. Bandbredden kostar oss pengar så vänligen respektera detta.

*Använd INTE mail konton avsedda för engångsbruk, mailinator, fakemailgenerator, stromox, zainmax, zain mfl.